El proper dia 24 de gener a les 11:00h farem un taller de sabó artesanal amb oli reciclat al local de La Trilla. El taller el dirigirà la Nieves Pérez.

És un taller pràctic on realitzarem els nostres propis sabons i li podrem preguntar tots els dubtes que tinguem a la Nieves. (diferents tipus de sabons, usos…)

És important saber quantes persones s’apunten al taller per a fer la compra dels productes necessaris i fer una previsió de l’espai. A més, al seu un taller molt pràctic el nombre màxim de participants és de 10 persones.

Qui vulgui apuntar-se ha d’escriure un email lo abans possible a la cooperativa dient quina quantitat d’oli reciclat portareu (0,5l, 1l, 1,5l…). El taller és gratuït pels socis de La Trilla. Qui no tingui oli per reciclar que no es preocupi, en portarem de sobra.

Els participants haurem de portar algun tetrabrick buit i net (per a fer-ho servir de motlle). A més, ens fan falta alguns termòmetre de cuina i alguns bols de vidre o plàstic dur per a fer les mescles. Qui en tingui que ho comenti al email a l’hora de fer la inscripció.

Xavier Reyes
Comissió Activitats