Ja estan aquí les jornades que totes estàveu esperant!! Amb la solidaritat ajudes als altres i a més t’ajudes a tu mateix. El desenvolupament personal no és solament aconseguir els teus objectius o millorar alguna cosa teva, sinó fer que els altres millorin.
Per això us animem a totes a participar!!

II Jornades d’ ESSF


Els dies 5, 6, i 7 de maig, es realitzarà la segona edició de les Jornades d’economia Social, solidaria i feminista.
Segurament ja ho sabeu, perquè els cartells fa dies que es mouen per les xarxes.
Amb aquest mail volem animar a tots els socis/es i simpatitzants a participar en les activitats proposades, que creiem que poden ser molt interessants per conèixer i aprofundir sobre aquest tema que com sabeu es comença a abordar cada cop des de mes àmbits i que ens durà a un canvi de model econòmic i de convivència.

També agrairem que feu difusió entre els vostres coneguts per poder arribar al màxim de gent .
Tot i que està al cartels, us expliquem el programa:

– Divendres dia 5, a les 19h de la tarda: xerrada  a càrrec del Sergi Rubio, tècnic comissionat ESSC ajunt. de Barcelona. Es farà una introducció al tema del que és ESSF i posterior debat (Local Tangram)

– Dissabte dia 6 a les 11h Xerrada  “pobles cooperatius” proposta per transformar l’economia, a càrrec d’un membre de Coop 57 i Teler cooperatiu.(Local Tangram)

Diumenge 7, visita  a Can Tonal de Vallbona: conèixer un projecte proper d’aplicació d’ ESS.

Aquesta sortida es farà en cotxes particulars i quedarem a la estació de Renfe a 10:30 per organitzar i compartir el desplaçament. Allà ens explicaran el seu projecte, tindrem també la oportunitat de participar en una feina agrícola (recollida de faves) i ens prepararan un dinar amb productes ecològics de producció pròpia (preu del dinar 7€).

Necessitem que ens confirmeu la assistència a aquesta sortida abans del divendres dia 5 ( ja que hem de comunicar pel tema del dinar). Per això heu d’enviar un mail a ateneuabril@gmail.com  diem quantes persones veniu, es un lloc adequat per anar amb nens.

Informació de Can Tonal

Can Tonal es troba a Vallbona, a les afores de Sant Antoni de Vilamajor, al costat de Llinars del Vallès, a la comarca catalana del Vallès Oriental, a la falda del Montseny.

Es un projecte d’espai social i comunitari amb els objectius d’experimentar, reflexionar i difondre principis i pràctiques per a la construcció d’una nova societat basada en valors com ara la cooperació i el suport mutu, l’autogestió i la democràcia directa, l’equilibri amb l’entorn natural… Amb voluntat d’arrelar al territori i promoure l’enxarxament de persones i projectes, i la cohesió i força dels moviments socials existents.