piolet L’Esplai El Piolet, és una associació de lleure infantil per a infants de 5 a 16 anys, on a través d’activitats lúdiques, com tallers, excursions, jocs… els infants conviuen amb valors com la  justícia, la solidaritat i la pau. Web del Piolet.
 C/Nemesi Valls,35 (5è pis Casal de cultura)
 Barberà del Vallès 08210
 Els dissabtes de 16:30 a 19:00
 https://www.facebook.com/Esplai-El-Piolet-1075277232506848/

 

————————————————————————————————–

obriu El Casal de Joves Obriu Pas, és una associació per a joves entre 16 i 30 anys que vol ser una eina de transformació social, una alternativa de lleure, un espai on els joves puguin organitzar-  se col·lectivament per desenvolupar les seves inquietuds. Web d’Obriu Pas.
 C/ Pere Sanfeliu, 34-36. 08210 Barberà del Vallès
 De dilluns a divendres de 18:00 a 21:00
 https://www.facebook.com/obriupas.casaldejoves/

 

————————————————————————————————–
tangram

 El Casal Popular Tangram, és una associació cultural per a persones a partir dels 30 anys, que s’ofereix com a una eina i un paraigües d’iniciatives per a la reflexió, l’expressió i el gaudi cultural o  la descoberta de la natura, entre d’altres. Disposa de tres seccions: El grup gastronòmic, el grup d’artesania i el Grup de Primera Infància. Web de Tangram.
 C/Marquesos de Barberà, 58
 Barberà del Vallès 
cptangram@gmail.com

————————————————————————————————–
cal_elies8La Cooperativa de Consum La Trilla, som un grup de persones que ens hem unit per dur a terme un consum crític, compromès i sostenible. Facilitem l’accés al consum de productes ecològics i de comerç just. Web de la Trilla.
C/Marquesos de Barberà, 58
Dimarts 18:30 a 20:00h
Barberà del Vallès
http://latrilla.ateneuabril.cat/
————————————————————————————————–
Batucada Batucada Arritmia, som un grup de batucada que va començar a partir d’un taller de percussió el mes de gener del 2012. Al juliol del mateix any durant la Festa Major de Barberà, ens vam donar  a conèixer. Actuem en diferents espais i esdeveniments com festes majors, fires, celebracions populars, concerts o fins i tot tallers de percussió per als més petits.
La Nau
 c/ Arquímedes,9. Barberà del Vallès 08210
 Diumenges de 18:30 a 20:30
http://arritmiabatucada.com


Club Birra del Vallès és un petit club que es dedica a promoure, informar, fer tasts i realitzar cervesa artesana.

C/Barcelona 32
Barberà del Vallès
https://www.facebook.com/ClubBdV/