Com ja vam organitzar l’any passat amb el “Setembre negre” aquest any també volem fer un homenatge a la novel·la negra, de misteri, de suspens, volem col·laborar en la promoció de la seva lectura i per això aquest any organitzem el “octubre negre”.
Us convidem a participar en dues activitats el dia 7 d’octubre:
Una sortida a una activitat de SCAPE-ROOM, en el qual serem protagonistes de la investigació per descobrir les pistes que ens portin a resoldre un segrest i un assassinat i a la nit un sopar per comentar l’activitat, amenitzat amb música de jazz. Ja teniu el mail amb la informació del sopar.
Els interessats podeu anar fent la vostra reserva al nostre e-mail: cptangram@gmail.com
La desaparició de Sarah Lazfer ha trastornat al veïnat. Una noia innocent, filla d’una família humil, acabada d’arribar a la ciutat. Una crida als serveis d’emergència fa saltar totes les alarmes. La sobtada aparició del cadàver de l’àvia de Sarah no ha fet més que empitjorar la sensació de pànic al poble. L’equip d’investigació de la policia científica ja s’ha desplaçat al lloc dels fets. Sereu capaços de trobar les claus per resoldre El Cas?
Farem 4 grups de màxim 6 persones. Els horaris per apuntar-són: dia 7 d’octubre a les 10h, 12h 16,30 i les 18.30h. el preu per als socis / es de TANGRAM 8 eur i per als no socis / es 10 eur.
Apuntar-se a email cptangram@gmail.com