La Castanyada ja està aquí. Com cada any volem aprofitar aquesta data per celebrar l’arribada de la tardor i sobre tot per fer difusió de la nostra entitat.

Un any més, muntarem la paradeta a la plaça de la vila amb la venda de castanyes. Aquesta activitat és molt important perquè fem caliu entre els Tangraner@s que ens anem trobant a la paradeta durant l’activitat i sobre tot perquè tenim un contacte directa amb la resta de la població que ens dona molta visibilitat.

L’ activitat començarà a les 18h a la plaça de la vila amb la venda de castanyes, necessitem mans per fer cucurutxos de paper, tallar i fer les castanyes i per atendre la gent. Us hi esperem a tots !!!!!

Aquest any com a novetat, farem el sopar de Tardor a la plaça de la vila en lloc de fer-ho al nostre local. La idea és aprofitar les brases de les castanyes per convidar a tots els Tangraner@s a una barbacoa a les 21h.  Només us demanem que ens confirmeu les persones que vindreu a sopar i que porteu la beguda que vulgueu per sopar (tindrem un cubell gran amb gel per refredar-la).

Activitat:             Castanyada i Sopar de Tardor

Dia:                     Dilluns, 31/10/2016

Hora:                   18h  Inici paradeta Castanyes

                           21h  Barbacoa de Tardor

Preu:                   Barbacoa a carrer de Tangram, només heu de portar la beguda que vulgueu.

Inscripcions:      Per correu electrònic a CPTANGRAM@GMAIL.COM fins diumenge a les 17h.

És molt importat que tots els interessats facin la inscripció al sopar per poder calcular el que necessitem comprar per la barbacoa i per poder preparar la logística de taules, cadires, etc…

Us esperem a tots, fem entre tots la festa al carrer !!!!